Grondwerken

Onze diensten

Grondwerken & graafwerken

Op zoek naar een professional? Voor allerlei soorten grond- en graafwerken bent u bij Nico Heyrman aan het juiste adres. Grondwerken zoals het uitgraven van bouwputten, vijvers en zwembaden worden zorgvuldig uitgevoerd. Ook het ophogen en nivelleren van grond en de aanleg van opritten, terrassen, zwemvijvers en zwembaden behoren tot onze specialiteiten.

Transport

Voor de logistieke kant van het aan-of afvoeren van uw grond kan u ook bij ons terecht. Zo zullen wij de transport van diverse soorten grond en mengpuin efficiënt en veilig coördineren van het begin tot het einde.

Nivelleren

Ook voor het egaliseren tot het bouwrijp maken van uw grond staan wij ter beschikking. Wij geloven namelijk dat een goede basis essentieel is en daarom steken we al onze expertise in uw nivelleringswerken zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Uw geluk is ons geluk(t).

Klinkerwerken en asfaltwerken

Ook voor de aanleg van terrassen, opritten, parkings en tuinpaden zit u goed bij ons. Wij volgen de nieuwste trends op de voet en respecteren de normen. Wij maken uw dromen waar!

Sloopwerken en afbraakwerken

Het slopen of gedeeltelijk afbreken van gebouwen voeren we veilig en vakkundig uit. Uw terrein zal in orde zijn voor al uw (ver)bouwplannen!

Machinist

Wij staan voor u klaar als u op zoek bent naar een vak deskundig zelfstandige machinist. Met onze ervaring kan u rekenen op een veilige en efficiënte besturing van verschillende soorten graafmachines.

Een vrijblijvende offerte of meer informatie gewenst?

Bel Nico Heyrman nu voor al uw projecten!